Wat zijn de Country experiences?

De Country experiences zijn een scala aan bijzondere tours die ikzelf heb samengesteld en zal begeleiden door de graafschap van Twente, grafschaft Bentheim en het Münsterland, waarvan de laatste twee achter de Duitse grens liggen. Heerlijk ontspannen, slalommen over de grens  en ontdekken in de groene achtertuin van Nederland!

Ik verbind deze 3 regio's, omdat ze van oudsher altijd bij elkaar hebben gehoord. Via deze tours laat ik u de mooiste plekjes zien, vertel over de bijzondere eigenschappen en geschiedenis van deze plaatsen. Ook zal ik tijdens de tour de omgeving gewoon aan het woord laten. Op deze manier kan ik de echte spirit van de grens en de Nedersaksische cultuur op een prettige relaxte manier overdragen, om u een goed beeld te geven. We sluiten na de tijd af met de mogelijkheid tot nuttigen van een een hapje en/of een drankje.  


Waarom de Country experience?

De opkomst van een bewustere gezonde levensstijl, de waarde van het minimalisme, ecologisch verantwoorde leefstijlen, de toenemende vraag naar een zoektocht naar onze individuele identiteit maar ook de groeiende vraag naar regionale streekproducten met een "back-to-the-roots" karakter.

Deze dingen brachten mij op het idee om Twente meer te promoten via een relaxte informele atmosfeer waarin deze aspecten duidelijk naar voren komen.

 

 

Dit is uw kans, om de minimalistische  Twentse levensstijl te ontdekken en te zien hoezeer de natuur altijd een rol heeft gespeeld in de identiteit van het Oosten. Wij verheugen ons er op u te ontmoeten en heten u daarom van harte welkom!